Wonderschool Live - GEANNULEERD Wonderschool Live - GEANNULEERD

Wardo, de verwonderaar, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies  en onvoorstelbare goochelkunsten.  Niet alleen kinderen maar ook hun ouders, opa’s en oma’s zullen zich verwonderen.

Familieshow
Wardo droomt ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken zal hij eerst een aantal wonderlijke opdrachten moeten vervullen.  Vergezeld door een mysterieuze Hartendame, en een pratend  konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. Uiteraard worden de jonge verwonderaars veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen ze hier een daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.

Wordt zelf een Verwonderaar!
Ken jij ook een supergave, leuke, grappige of wonderlijke goocheltruc? Neem die dan mee naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de Van Hoorne Shop in de foyer. Dan mag jij na de voorstelling samen met Wardo je truc laten zien tijdens de Wonder School Afterparty! Alle kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.

Wonder School LIVE is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en uniek in Nederland. Voorzien van een magisch decor, swingende liedjes en uiteraard de nodige dosis humor, staat Wonderschool LIVE garant voor een complete  show geschikt voor de hele familie. 

Datum
Zaterdag 7 mei 2016

Aanvang
15.00 uur

Entree
€ 19,- / t/m 12 jaar € 17,-
inclusief garderobe, exclusief servicekosten