SMC050 - Martijn Aslander & Fast Moving Targets SMC050 - Martijn Aslander & Fast Moving Targets

Spreker 1: Martijn Aslander.
Martijn is stand-up filosoof, ideeënbedenker, boardroom sparring partner en verkenner in de informatie-samenleving. Hij komt vertellen over zijn nieuwe boek "Nooit Af", de opvolger van Easycratie.

Nooit af: Een nieuwe kijk op de fundamenten van ons leven: werk, school, zorg, overheid en management. Aandacht voor nieuwe technologieën, vormen van samenwerken en verdienmodellen.
 

Spreker 2: Duo @erwblo en @stekel: Fast Moving targets
Fast Moving Targets is een populaire en gerenommeerde  tech- / online- / mediatalkshow op internet. HIER vind je hun Youtube kanaal met honderrrrrden interessante video's.FMT is traditiegetrouw aanwezig op SxSW in Austin, Texas. SxSW is een jaarlijkse conferentie op het gebied van media en tech.

Er zijn vele succesvolle internetbedrijven gelanceerd.. Erwin en Roeland komen ons vertellen wat de belangrijkste ontdekkingen van SxSW 2016 zijn. interessant!

Over SMC050 
SMC050 is een initiatief om professionals, bedrijven en experts op het gebied van social media, technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar te brengen.

Toegang is op basis van waardebepaling achteraf (minimaal 10 euro). 

Schrijf je in via de meetup!