Watskeburt?! – De Musical

Vergeet alles wat je denkt te weten over musical. Vergeet sowieso alles wat je ooit gehoord hebt over theater, want dit wordt een knettergekke theatertrip met De Jeugd van Tegenwoordig. 

Watskeburt?! – De Musical is een anarchistisch hiphopsprookje voor volwassen. Gooi Monty Python, de Muppets, ‘South Park’ en ‘The Wizard of Oz’ in de blender en mix er de tegendraadse, grappige en supercatchy hits van De Jeugd doorheen. U weet wel, nummers als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Manon’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’, waarmee deze Amsterdamse gasten zich tien jaar geleden met een oerknal op de kaart zetten. 

Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn als poppen aanwezig op het podium en gaan samen met Manon op zoek naar hun vriend Bas Bron. Het muzikale brein van de rapformatie is ontvoerd door AuSchurk en zijn listige handlangers. Maak u klaar voor een achtbaanrit door het hoofd van De Jeugd van Tegenwoordig, in hun taal, met hun muziek en met hun onnavolgbare humor.

Muziek                 De Jeugd van Tegenwoordig
Regie                   Peter van de Witte
Verhaal                De Jeugd van Tegenwoordig
Script                  Tim Kamps & Roel Bloemen
Spel                     Henk Poort e.a.

Voorverkoop-actie
Bestel in december vier eersterangs kaarten voor de musical en ontvang een handpop. Kies tijdens het bestelproces voor de prijssoort 'Pop Watskeburt'. Na afloop van de voorstelling kan de pop worden opgehaald. Dit kan alleen op vertoon van vier kaarten met vermelding van de genoemde prijssoort op de kaarten. De prijssoort kan ook worden gekozen bij tweederangs en derderangs kaarten en bij een aantal van minder dan vier. Let op, de actie is alleen geldig bij aanschaf van vier eersterangs kaarten.Datum
Vrijdag 14 april + zaterdag 15 april

Aanvang
20.00 uur

Entree
Rang 1 € 29,-
Rang 2 € 24,-
Rang 3 € 19,-
Exclusief € 2,- servicekosten

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?