Ciske de Rat

Komend seizoen kruipt Danny de Munk nog eenmaal in de huid van Ciske. Hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven, in een volledig nieuwe productie van de musical.

Naast Danny de Munk, Brigitte Nijman en Ellen Evers spelen ook Ad Knippels (Meester Bruijs) en Bas Keijzer (Vader Vrijmoeth) rollen in de voorstelling. Ook Sophie Veldhuizen, Boris van der Ham, Ger Otte, Raymond Kurvers en Job Bovelander zijn te zien in de oer-Hollandse musical. 

Ciske de Rat vertelt het verhaal over Ciske, een Amsterdam straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder (Ellen Revers) laat Ciske 's avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans (Brigitte Nijman) lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske's beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven. Als volwassen man moet Cis leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen?

* * * *  Volkskrant - Hartverwarmend
* * * *  AD -  Danny de Munk raakt wéér in Ciske de Rat
* * * *  NRC - Deze Ciske is authentieker en strakker
* * * * * Telegraaf - De Rat steelt harten

Datum
Dinsdag 16 mei t/m zondag 21 mei

Aanvang
Dinsdag t/m zaterdag 20.00 uur
Zondag 14.00 uur

Entree
Rang 1 € 52,50
Rang 2 € 47,50
Rang 3 € 42,50
Inclusief garderobe en pauzedrankje, exclusief € 2,- servicekosten

Bron: AVROTROS

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?