De Culinaire Verleiding | Fin

De Culinaire Verleiding FIN. Het fijnste. Het lekkerste. Het beste.

De Culinaire Verleiding is in 2014 gestart als food festival met een mooi en gevarieerd aanbod van bijzondere foodtrucks en veel lekker eten. Lekkernijen vanuit alle windstreken; Thais, Surinaams, Indisch, Italiaans en heel veel meer.

Na negen mooie edities van dit festival, zijn we het afgelopen jaar een nieuwe richting ingeslagen. “Beleven” is onze nieuwe filosofie. Een culinair festival moet je beleven. Maak je eigen gerechten tijdens de workshops, na het eten ontspannen in het pop-up theater. Voorlees sessies voor de kleintjes. Snuisterijen op de vintagemarkt. Lokale producten van het Groninger land op de streekmarkt. Koekjes bakken in de bakery store.
Hoe staat het met je gezondheid? Tips en tricks in de health corner. Vinyl markt. Wine & Dine met wijnadviezen van Jos Beeres en bierproeverijen bij de Brand beertruck.

MAAAR…natuurlijk ook weer een mooi aanbod met prachtige foodtrucks en een groot horeca plein met vintage terrassen en live muziek van toffe bands en spraakmakende artiesten.

Data en tijden:
Vrijdag 27 januari van 17:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 28 januari van 12:00 tot 23:00 uur
Zondag 29 januari van 12:00 tot 22:00 uur

Entree:
€ 3,50 / kinderen t/m 16 jaar gratis

Meer informatie: www.deculinaireverleiding.nl