De Gelaarsde Kat

Kattenkwaad van het hoogste niveau in deze sprookjesmusical! Wie kent het verhaal van De Gelaarsde Kat nou niet?

Miauw! De kat neemt het publiek mee naar een sprookjeswereld waarin hij laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terechtkomt. De twee raken bevriend en De Gelaarsde Kat belooft de molenaarszoon alles wat hij kan wensen. In ruil wil hij kleren en laarzen. Maar: wat is De gelaarsde Kat eigenlijk van plan? Komt hij zijn beloftes wel na of krijgt dit verhaal een staartje?

Spannend en prachtig verteld met een mooie cast en dito decor. Wij zijn dol op sprookjes in het theater, u toch ook?

Katjes gezocht!

Naast de vaste kinderrollen spelen er in de musical maar liefst 20 katjes uit de omgeving mee. MartiniPlaza zoekt voor haar voorstellingen op 24 februari 2018 nog 20 enthousiaste kindertjes die mee willen acteren, dansen, zingen en miauwen. De vereisten zijn dat de kindertjes 6 t/m 12 jaar oud zijn en maat 122 tot 152 hebben. De geselecteerde kinderen krijgen in de ochtend van de voorstelling een professionele musicalworkshop om goed voorbereid op het podium te staan. Vervolgens zullen ze meespelen in zowel de voorstelling van 13:30 uur als 16:00uur. De katjes krijgen voor 1 begeleider een kaartje om ze te bewonderen in de zaal, natuurlijk zijn er daarnaast gewoon kaarten te koop. 

Wilt u uw kind opgeven? Vul dan het formulier in en stuur het naar MartiniPlaza tnv. Esmee Bos, Leonard Springerlaan 2, Postbus 8010, 9702KA, Groningen, lever het in bij de receptie of mail het door naar: marketing@martiniplaza.nl

Datum
24 februari 2018

Aanvang
13.30 uur & 16.00 uur

Entree
€ 19,50
Kinderen t/m 12 € 17,50
Inclusief garderobe, exclusief € 2,- servicekosten

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?