De Nieuwe Kleren van de Keizer

Een vrolijke voorstelling vertelt het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. Met grappige tekst en liedjes wordt duidelijk dat je met ijdelheid niet ver komt.

Vier sterren recensie in het DvhN! | 417kb download bestand

Alfons wordt geplaagd op het schoolplein. Hij mag niet meespelen met de anderen. Ze vinden zijn kleding niet 'hip' genoeg. Verdrietig blijft hij alleen achter en begint hij te fantaseren dat hij alles heeft wat zijn hartje begeert. Opeens is hij keizer! Met een groot paleis, heel veel vriendjes, personeel dat alles doet wat hij hen opdraagt en geld genoeg om te kopen wat hij maar wil! Zijn grootste passie is mooie kleren. Ook al zeggen de mensen om hem heen dat hij ook aan andere dingen zijn geld moet uitgeven, doet hij alleen waar hij zin in heeft. Maar of hij daar gelukkig van wordt?

Met humor voor alle leeftijden brengen ze het sprookje tot leven in een heerlijke voorstelling. Jong én oud zullen er veel plezier aan beleven! Voor de mooiste kleurplaat, die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd in het theater is er een leuke prijs! Na afloop is er een meet-and-greet met de hele cast in de foyer.

Datum
Zondag 19 februari

Aanvang
15.00 uur

Entree
€ 18,-
Inclusief garderobe, exclusief € 2,- servicekosten

Klik hier voor de kleurplaat | 704kb download bestand

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?