De waanzinnige boomhut

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland een van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster (bekend van o.a. Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo en Fantastische Meneer Vos) heeft zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal gezet.

De bestseller is omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster-productie voor zowel jong als oud.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen: het verhaal
Andy en Terry hebben een waanzinnige boomhut, waarover ze een heuse theatervoorstelling mogen maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard geoefend. Ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst moeten ze nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen. Ze zeggen dat het een echte theaterknaller wordt, met allerlei indrukwekkende theater-technische snufjes…

Het belooft een spektakel te worden voor de hele familie en kids in het bijzonder. Boek nog niet gelezen? Geeft helemaal niets. Hierna staat het zeker bovenaan ieders verlanglijstje!

Datum
5 november 2017

Aanvang
14.00 uur - uitverkocht
16.00 uur - uitverkocht

Entree
€ 15,-