Dirk Scheele

Rock ’n Roll voor de allerkleinsten! Een spetterend theaterconcert met de leukste en bekendste liedjes van Dirk Scheele, uitgevoerd met een echte rock ’n roll band! En natuurlijk gebeuren er ook een heleboel ongewone dingen: muziek maken met kartonnen kokertjes, emmers, sleutelbossen, ballonnen en mondharmonica's.

Niks is Dirk te gek en alle kindjes mogen natuurlijk volop meedoen! Het popconcert mondt uit in een daverend dansfeest waarbij we nieuwe dansjes gaan instuderen op een swingende discodance medley van Dirk's liedjes. En als klap op de vuurpijl heeft Dirk Scheele ook nog een aantal leuke en grappige muzikale verrassingen in petto.

Dirk Scheele
Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma’s op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met verschillende shows. Het belooft dus een waar kinderfeest te worden in MartiniPlaza. Leuk voor jong en oud!

Datum
11 maart 2018

Aanvang
15.00 uur

Entree
€ 18,-
Exclusief € 2,- servicekosten

Twitter