Hair

Iedereen kent ze: 'Let The Sunshine In', 'Aquarius', 'I Got Life'. Deze onsterfelijke songs uit de musical Hair hebben door de jaren heen niet aan zeggingskracht verloren. In een razend knappe, snelle en tintelfrisse uitvoering komt Hair terug in het theater. Dit omdat het verhaal na 50 jaar nog net zo actueel en relevant is als toen. Hair is van alle tijden, Hair is nu!

Het verhaal gaat over de jonge George Berger, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze zijn anti-oorlog, verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en grenzeloze vrijheid. Ze willen een wereld zonder regels en zonder taboes. Maar een smerige oorlog hijgt ze in de nek...
De nieuwe uitvoering van deze legendarische musical wordt beslist geen nostalgische trip naar de tijd van flowerpower, seksuele bevrijding en de Vietnamoorlog. Met z'n tomeloze energie en drang naar liefde en vrijheid is Hair de musical van nu. Een perfect tegenwicht in onze wereld vol conflict, cynisme en onverdraagzaamheid.
George wordt gespeeld door William Spaaij en Anouk Maas speelt Sheila.

Datum
Vrijdag 14 oktober t/m zondag 16 oktober

Aanvang
Vrijdag + zaterdag 20.00 uur, zondag 14.00 uur

Entree
Rang 1 €52,50
Rang 2 €45 ,-
Rang 3 €39,50
Inclusief garderobe en pauzedrankje, exclusief €2 ,- servicekosten

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?