Hans & Grietje De Musical

‘Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?’ Met het hele gezin genieten van dit prachtige sprookje? Deze familiemusical is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en belooft tranen van het lachen voor jong en oud.

Het verhaal van Hans en Grietje behoeft natuurlijk weinig toelichting. Hans en Grietje, het snoephuisje en de boze Fien die kwade plannen heeft: spannend! Een suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en swingende meezingliedjes maken het verhaal een ontzettend leuke belevenis. En dan nog de cast: Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice van Keet! bij RTL Telekids speelt Grietje, het hilarische duo Titus en Fien wordt gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen. Bezoekers die eerder een Van Hoorne show bijwoonden kunnen ze nog kennen en de rest raden wij een kennismaking van harte aan.

Kom verkleed
Een bezoekje aan het theater is al een groot feest, natuurlijk. Maar wij nodigen jullie uit er nóg een groter feestje van te maken. Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty. Wij hebben er zin in, jullie ook?

Datum
27 december 2017

Aanvang
15.00 uur

Entree
€ 19,50
Exclusief € 2,- servicekosten

Twitter