Legendary Albums – Dire Straits’ Brothers in Arms

Dire Straits’ ‘Brothers in Arms’, het complete album live en daarnaast natuurlijk ook hun andere grote hits in een prachtig theatraal plaatje met bijzondere aandacht voor het geluid. Dus ook met ogen dicht genieten!

‘Brothers in Arms’ van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Alleen op deze plaat staan al zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life , Why Worry) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten.

Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze ‘Sultans of Swing‘ uitgevoerd door een bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.

Na Stevie Wonders ‘Songs In The Key of Life’ een uitverkochte 3JS tournee met ‘The Joshua Tree’ van U2 is dit alweer de derde Legendary Albums Live theaterproductie. 

Recensies
MyFavoriteSong.nlZelfs verstokte Dire Straits-fans zullen verbaasd zijn over het hoge niveau van deze muzikale productie, die nog tot eind mei 2018 in het land te zien is.

TheaterparadijsDe nummers van het album worden zo fijn gebracht, dat je enerzijds met je ogen dicht wilt genieten. Maar anderzijds is ‘het plaatje’ voortdurend te mooi om je ogen te sluiten.

Bert Heerink - Wat een grandioze muzikanten, fantastische show en indrukwekkend licht en geluid! Een van de beste muziekproducties van dit moment!!

Datum en tijd
Vrijdag 18 mei 2018, 20.00 uur

Entree
€ 32,50
(Incl garderobe, pauzedrankje en servicekosten​)           

Vervoer?
Bij deze voorstelling kan een busreis geboekt worden.
Klik hier voor de mogelijkheden.