Max Westerman - The Morning After

UITVERKOCHT
Deze week wordt de machtigste man/vrouw ter wereld verkozen: de 45e president van de Verenigde Staten. De campagnes zijn op inmiddels op het kookpunt beland en het is niet eerder zo spannend geweest. Want wat gaat Amerika, maar ook de rest van de wereld beleven wanneer Donald Trump straks in het Witte huis zetelt? Of hoe moeten we de hegemonie van de Clintons duiden als zij straks terug keren naar The Oval Office?

In ‘The Morning After’ geeft Max Westerman op karakteristieke wijze duiding aan de uitslag van de verkiezingen. Wat hebben deze verkiezingen ons geleerd? En wat betekent de uitslag voor zowel de binnen- als buitenlandse politiek van de Verenigde Staten?  Ook kijkt Max terug op acht jaar Barack Obama in het Witte huis. Deze speciale editie van BusinessWise is een samenwerking tussen Promotiedagen B.V. en MartiniPlaza.

Max Westerman (1958) is journalist. Tussen 1991 en 2006 was hij Amerika-correspondent voor RTL Nieuws. Hij versloeg alle belangrijke gebeurtenissen uit die periode: vier presidentsverkiezingen waaronder de bizarre nek-aan-nekrace in 2000, het schandaal rondom Monica Lewinsky, de bomaanslag op Oklahoma City, de rechtzaak tegen O.J. Simpson, de oorlogen in Afghanistan en Irak, de verwoesting van New Orleans door orkaan Katrina en, natuurlijk, elf september. Hij was de enige Nederlandse correspondent ter plaatse toen het World Trade Center in 2001 werd aangevallen.

Programma woensdag 9 november

Ontvangst met onbeperkt:

  • Koffie & Thee
  • Muffins
  • Donuts
  • Chocolate chip cookies
  • Brownies

10.00 – 10.45 uur

Lezing ‘The Day After’
10.45 – ca. 11.45 uur

Tickets
€ 29,-

Twitter