Mundikat kattenshow Groningen

Beide dagen genieten van honderden katten en alles wat daar mee te maken heeft. 

Ditmaal strijkt de Mundikat karavaan wederom neer in Groningen om samen met onze leden, de vele kattenliefhebbers en mensen die gewoon eens benieuwd zijn naar het allermooiste op kattengebied, er weer een geweldig weekend van te maken. Twee dagen lang is MartiniPlaza het decor voor de 197ste en 198ste Internationale FIFe kattententoonstelling van Mundikat.

Beide dagen zijn wederom honderden katten aanwezig, 25 verschillende rassen en exposanten uit vele Europese landen. Wederom een waar internationaal evenement. En natuurlijk is er een grote diversiteit aan rassen en kleuren te bewonderen. De mooie elegante Abessijn zal te zien zijn naast de stevige en compacte Exotic en de grote vriendelijke langharige Maine Coon. Maar natuurlijk ook vele andere rassen zoals de Brits Korthaar, de Pers en de Ragdoll.

Zowel zaterdag als zondag zal het internationale keurmeesterkorps alle deelnemende katten beoordelen en dat zal wederom geen makkelijke klus worden. Al met al een schitterende kans om een gezellig een dagje langs te komen en kennis te maken met de vele verschillende kattenrassen en natuurlijk hun eigenaren. Een ideale kans om u eens meer te verdiepen in welk ras juist voor u het meest geschikt zou zijn als ideale toekomstige huisgenoot.

Tijdens de Best In Show verkiezing zal de spanning hoog op lopen want wie zal aan het eind van de dag met de eer gaan strijken?

Openingstijden
Zaterdag 7 oktober 9.30 – 17.00 uur
Zondag 8 oktober 9.30 – 17.00 uur

Prijzen
Volwassenen: €5,-
Kinderen: €2,50

Kaartverkoop aan de entree van het evenement.

Meer informatie
https://www.mundikat.nl

vanaf €5