Nieuwbouw/Verbouw XL | Staat als een huis!

Van plan om een huis te kopen of ga je verbouwen? Kom naar Nieuwbouw/Verbouw XL, de ontmoetingsplek voor bouwend en verbouwend Noord-Nederland. Nieuwbouw/Verbouw XL heeft de primeur van tientallen nieuwbouwprojecten, zoomt in op stads- en gemeenteontwikkelingen en biedt mogelijkheden bij uiteenlopende verbouwvraagstukken.

Nieuwbouw XL | Kies je droomhuis

Tientallen nieuwbouwprojecten in en om de stad Groningen debuteren tijdens Nieuwbouw XL. Bezoekers maken meteen bij binnenkomst kennis met alle ins en outs, wandelen de stands van de verkopende makelaars binnen en krijgen bovendien de kans om aan te schuiven tijdens exclusieve rond-de-tafelsessies.

Verbouw XL | (Ver)bouw je droomhuis

De kortste route naar een aangepast huis is Verbouw XL. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, keuken of serre, zonnepanelen of wat schilderwerk. Verbouw XL is hét adres met verbouwantwoorden. Van grootscheeps verbouwwerk tot kleine aanpassingen.

Rond-de-tafelsessies

De rond-de-tafelsessies van Nieuwbouw/Verbouw XL brengen je in een half uurtje op de hoogte van de nieuwste interieur- en bouwtrends, geven verbouwtips vanuit verschillende perspectieven en bieden informatie over de nieuwbouwprojecten in de stad Groningen en omstreken. De rond-de-tafelsessies zijn voor iedere bezoeker gratis toegankelijk. Inschrijven kan vanaf half november via www.nieuwbouwxl.nl.

Openingstijden
Vrijdag 18 november: 13.00 – 21.00 uur
Zaterdag 19 + zondag 20 november: 10.00 – 17.00 uur

Entree
Gratis

Meer informatie
www.nieuwbouwxl.nl