Paraview Spirituele Paranormaalbeurs

Op zaterdag 13 en zondag 14 januari zal er voor de 40ste keer in MartiniPlaza de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de 21ste Sieradenbeurs aanwezig.

Op de Paranormaal beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als olien en voedingsproducten.

Datum
Zaterdag 13 januari, 12.00 – 17.30 uur
Zondag 14 januari, 11.00 – 17.30 uur

Tickets aan de kassa
Volwassenen: € 3,50
65+: € 2,00
Kinderen t/m 11 jaar: Gratis

Zie voor de actuele prijzen de website van paraview hieronder.  Tevens vindt u daar de informatie over een combinatieticket voor de Sieradenbeurs en de Paranormaalbeurs

Meer informatie
Wilt u meer weten over de sieradenbeurs neem dan een kijkje op de website: www.paraview.nl