Prentenboekjesfestival 'Het Feest'

Speciaal voor piepkleine theaterliefhebbers en boekenwurmpjes toveren we onze foyer om tot Prentenboekenstad! Bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is lopen gewoon los rond en vieren een gezellig feestje in MartiniPlaza.

De peuters en kleuters kunnen lekker rondlopen in de foyer en spelen in de creatieve Prentenboekenstad en de theatervoorstellingen bezoeken. Genieten geblazen, niet alleen voor de kids, maar zeker ook voor vader, moeder, opa, oma of de oppas. Leerzaam, maar vooral heel erg leuk!

Tijdens het Prentenboekjesfestival speelt Mariska Simon 'Het Muizenhuis' (3+), gebaseerd op de boeken van Karina Schaapman. Daarnaast neemt actrice en zangeres Femke Hermans (2+) de kinderen mee in het verhaal van Nijntje (2+) die een dagje gaat fietsen.

Nijntje op de fiets (2+) - 9.30 uur, 10.30 uur en 11.30 uur
Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Het Muizenhuis – Mariska Simon (3+) - 10.15 uur en 11.30 uur
In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is gebaseerd op de boeken ‘Het muizenhuis' en ‘Het muizenhuis, Sam & Julia in het theater' bedacht, gemaakt en geschreven door Karina Schaapman.

Datum
18 februari 2018

Aanvang
09:30 uur

Entree
€ 15,- | Tot 1 jaar gratis
Inclusief garderobe en ranja voor de kinderen, exclusief € 2,- servicekosten

Wijze van reserveren
Een entreeticket van 15 euro geeft toegang tot beide voorstellingen (Muizenhuis en Nijntje) en tot het speelparadijs 'Prentenboekenstad' in de foyer.
Kies bij het reserveren voor een van beide tijdstippen van het Muizenhuis. Verderop in het bestelproces wordt gevraagd naar welke voorstelling van Nijntje u wilt gaan. Omdat de capaciteit van de zaal van Nijntje kleiner is dan de zaal van het Muizenhuis, is het van belang dat u vooraf een tijdstip kiest zodat u gegarandeerd bent van plaatsen.
 

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?

Twitter