Prinses op de Erwt

Sprookjes bestaan in het echte leven niet, maar in het theater gelukkig wel. Levensecht voor jong en oud: De Prinses op de Erwt. Met prachtige kostuums en vol humor wordt het verhaal van Prins Koen verteld.

Prins Koen moet trouwen, zijn vader de koning wil met pensioen. Alle prinsessen van de buurt worden uitgenodigd, want anders zal de boosaardige zus van de koning, Gruwelina de troon opeisen. Maar Koen wil alleen maar trouwen met een meisje dat hij zelf leuk vindt… Als Koen besluit de wijde wereld in te trekken om zelf te kunnen bepalen wat hij met zijn leven wil, komt hij in het bos een meisje tegen: Annabel. Maar is dit wel een geschikt meisje voor een prins? Met behulp van de konijntjes in het bos en natuurlijk de erwt, loopt het verhaal gelukkig goed af.

Een perfecte musical voor kleine en grote eigenwijsjes; deze productie van Langhout Theaterproducties kreeg eerder al lovende recensies in de pers. Wij zijn fan van deze leuke bewerking van het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen.

Datum en aanvang
Zondag 25 maart 2018, 15.00 uur

Entree
€ 18,-
Exclusief € 2,- servicekosten

Twitter