Racoon

Op 2 december komt Racoon naar MartiniPlaza, Groningen. De show staan in het teken van het nieuwe album dat dit najaar uitkomt. 

Racoon is inmiddels klaar met de opnames van het nieuwe album dat dit najaar verschijnt. De nieuwe single ‘Motherfather’ is vandaag in premiere gegaan. “We hebben keihard gewerkt in de studio en zijn bijzonder tevreden over het nieuwe album. We kijken er enorm naar uit om na de intimiteit van de clubs weer het grote podium op te zoeken”.


Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.
Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome.

Sue The Night 

Onlangs bracht Sue the Night, de zeskoppige indiepop-band met Sue aan het front, Wanderland uit, met daarop o.a. de hitsingles ‘The World Below’ en ‘Mind Dear’.  

De single ‘Mind Dear’ was afgelopen maanden een airplay hit op 3FM, de bijbehorende poedelige videoclip kreeg een debuut op het internationale platform NOWNESS en een 3FM award nominatie. ‘The World Below’ werd in 2016 3FM megahit; de tweede na ‘The Whale’, van debuutalbum Mosaic.

Als huisband van DWDD was Sue The Night afgelopen TV seizoen maandelijks te gast bij de media-uitzending van de populaire talkshow. Met de nieuwe single ‘Morning Paper’  een vol festivalseizoen met o.a. shows op Zwarte Cross & Concert At Sea, een nominatie voor de Gouden Notenkraker & 3voor12 Award en de tweede Wanderland clubtour, blijft Sue the Night volop in de spotlights.

Wanneer
Zaterdag 2 december, 20.00 uur

Tickets
www.racoon.nl

Twitter