Reis!

Reis!, de grootste vakantiewinkel van Noord-Nederland, puilt uit van de ideeën is daarmee het beste voornemen om het nieuwe jaar mee te beginnen. Na twee jaar Oude Drukfabriek gaat NDC mediagroep op zaterdag 7 en zondag 8 januari op Reis! in MartiniPlaza. Reis! is de ultieme route naar veel, heel veel fijne herinneringen. Reis! wordt jaarlijks bezocht door ruim 8.000 liefhebbers van het goede leven.

Op Reis! van Zuid-Afrika tot Borkum
Van backpacken in Zuid-Afrika, een stedentrip Gdansk, weekendje Borkum tot een rondreis in Amerika. Op het evenement Reis! doen bezoekers ideeën op voor uiteenlopende vakanties. Verre reizen vol zon en avontuur, culturele (steden)trips, maar ook weg in Nederland – of het nu voor een dag, weekend of lange vakantie is.

Bijzonder is de creatie van een tijdelijke vertrekhal, in samenwerking met official partners Groningen Airport Eelde en haar partners. Zodra je de vertrekpoort bent gepasseerd, ben je op Reis! en ligt de wereld aan je voeten.

Wereldmarkt
De Wereldmarkt, één van de onderdelen van Reis!, is een smeltkroes met invloeden van over de hele wereld. Dé plek om letterlijk te proeven van andere culturen. Maar ook: het plein bij uitstek om op Reis! souvenirs te scoren voor het thuisfront.

Openingstijden
Zaterdag 7 & zondag 8 januari
10.00 – 17.00 uur

Meer informatie
www.reisevent.nl