Russisch Roulette

Wat kun je verwachten van een Russin die al een aantal jaren in Nederland woont en helemaal is geïntegreerd? Dat ze een nette burger is, dat ze alle regels accepteert en zich aan de manier van leven heeft aanpast. Toch? Dat had je gedacht! Een Rus blijft een Rus.

De Russen komen! De Russen komen!
Het Rode gevaar is dichterbij dan je denkt ! Ze zijn er al: knappe Russinnen geïnfiltreerd op de Hollandse bodem. Gewapend met de Russische ziel zijn ze in staat mannen te overmeesteren en vrouwen in verwarring te brengen. Onvoorspelbaar en ongrijpbaar. Voor je het weet zit je midden in hun spel. Een intrigerend spel! Wees op je hoede!
Of ben je juist wel in voor een spelletje? …


Gierend van de adrenaline en gewapend met haar accordeon schiet de Russin Irena Filippova er op los: een verbijsterende mening over politiek, eerlijk over haar Nederlandse vriendinnen en uitgesproken over de Nederlandse mannen!


De in Rusland geboren top-accordeoniste en zangeres Irena Filippova werkt sinds 2000 in de Nederlandse theaters. Samen met gitarist en theatermaker Hans Visser maakte ze meerdere programma's over Rusland o.a. Hermitage Concert, Doctor Zhivago, Russin zkt man?!
*Russische roulette is een gevaarlijk 'gokspel' met als inzet iemands leven!

Datum
14 april 2018

Aanvang
20.30 uur

Entree
 € 27,50
Inclusief pauzedrankje en garderobe, exclusief € 2,- servicekosten

Twitter