Selma Ann Louis

Zowel Plien & Bianca als Arjan Ederveen behoeven eigenlijk geen verdere introductie. Alle drie staan al jaren garant voor droogkomische en kwalitatieve producties in volle theaterzalen en op televisie. Nu zijn ze voor het eerst samen te zien in de nieuwe voorstelling van theatermaker Pieter Kramer: de roadmovie-musical SELMA ANN LOUIS.

Als de jeugdvrienden Selma, Annegien en Louis elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. SELMA ANN LOUIS is een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen.

Dezelfde makers als ‘In de ban van Broadway’
Als vakman met een kinderlijke verwondering, is Pieter Kramer de ongekroonde koning van de allround familievoorstelling. Altijd vol visueel spektakel en intelligente humor voor jong & oud. Hij werkte al veelvuldig en succesvol samen met Ederveen (o.a. Theo & Thea, 30 Minuten en meerdere voorstellingen van het Ro Theater); en regisseerde Bianca in In de ban van Broadway. Deze met vier Musical Awards bekroonde theaterproductie werd geschreven door Nathan Vecht (o.a. Kunsthart, Gidsland, Don Juan en Post), die ook verantwoordelijk is voor het script van SELMA ANN LOUIS. Overige rollen worden vertolkt door o.a. door Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank Anne Prakke, Mark Lindeman en Joshua Albano. De muziek ligt in de capabele handen van de gebroeders Groenteman.

Datum en aanvang
Woensdag 4 juli 2018, 20.00 uur
Donderdag 5 juli 2018, 20.00 uur
Vrijdag 6 juli 2018, 20.00 uur
Zaterdag 7 juli 2018, 20.00 uur
Zondag 8 juli 2018, 14.00 uur

Entree
Rang 1 € 35,-
Rang 2 € 30,-
Do 5 juli: jongerenprijs (t/m 25 jaar): € 17,50
Alle kaarten zijn inclusief pauzedrankje en garderobe, exclusief € 2,- servicekosten

Vervoer?
Bij deze voorstelling kan een busreis geboekt worden.
Klik hier voor de mogelijkheden.

Stichting Theateralliantie i.s.m. Bos Theaterproducties