Sieradenbeurs

Sieraden, kralen, workshops en beursaanbiedingen

Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2016 wordt voor de 23ste keer de Sieradenbeurs georganiseerd in MartiniPlaza.
Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden). 


Deelnemers
In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal. 

Bezoekers
Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is
Paraview Paranormaal beurs In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op beide dagen de Paraview Paranormaal beurs plaats (meer info: www.paraview.nl).

Openingstijden
Zaterdag 39 oktober: 12.00 – 17.30 uur
Zondag 30 oktober: 11.00 – 17.30 uur

Entreeprijs

€ 3,50 : Volwassenen
€ 2,- : 65+
gratis : Kinderen t/m 11 jaar (onder begeleiding)

 

Meer informatie
www.sieradenbeurs.nl