SMA Noordz Sales Event 2017

De digitale impact op het verkoop-vak is erg groot. Toch zijn veel bedrijven hier nog niet mee bezig. De ontwikkelingen zijn ongekend en als salesprofessional/ondernemer nauwelijks bij te houden. Tijdens dit inpirerende event word je verrast met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van verkoop waar je iets aan hebt. Sterker nog: je krijgt bruikbare tips waar je direct mee aan de slag kunt! Verbreed jouw kennis, kom in contact met mede ondernemers en sales-professionals en laat je inspireren! 

Key Note spreker is Stef van der Ziel, zeer succesvol in de verkoop met zijn bedrijf Jet-Stream, waarbij hij digitalisering jaren geleden al inzette, hetgeen leidde tot uitzonderlijke groei van zijn bedrijf. Uiteraard zal ook vertellen over zijn inzet om de fabrieken van Tesla naar Noord Nederland te halen. In zijn ogen is een dergelijk project niets anders dan commercie op het allerhoogste niveau. 

Datum en tijden
Donderdag 16 november, 13.00 - 18.00 uur

Meer informatie
Meer informatie over dit event voor wat betreft het programma en tickets vindt u op: www.sma.nl/evenementen/sma-noordz-sales-event-2/