SMC050 - Privacy

Privacy: je hebt wél iets te verbergen! Wat is privacy waard? Wat is privacy eigenlijk? Wat weten bedrijven al over ons? Is privacy belangrijk? Of is het zoals Joni Mitchel al zong: "you don't know what you've got till it's gone"? 

We gaan het horen op 16 januari 2017!

Dimitri Tokmetzis werkt bij de Correspondent en is co-auteur van het boek: Je hebt wél iets te verbergen: over het levensbelang van privacy. In het boek laat hij zien dat privacy het meest bedreigde mensenrecht van onze tijd is. 

Ancilla van de Leest is de lijsttrekker Piratenpartij Nederland. Haar speerpunt: waarborgen van onze digitale privacy. Ancilla was actief voor de stichting Bits of Freedom en schrijft regelmatig opiniestukken met betrekking tot privacy en databescherming in het FD en op Joop.nl. 

“Privacy niet belangrijk vinden omdat je niets te verbergen hebt, is hetzelfde als niet geven om vrijheid van meningsuiting omdat je niets te zeggen hebt.”

Sprekers
Dimitri Tokmetzis werkt bij de Correspondent en is co-auteur van het boek: Je hebt wél iets te verbergen. Ancilla van de Leest is de lijsttrekker Piratenpartij Nederland.

Over SMC050
SMC050 is een initiatief om professionals, bedrijven en experts op het gebied van social media, technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar te brengen.  

Datum en tijd
Maandag 16 januari, aanvang 19.45 uur

Entree
We werken met waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je zelf mag bepalen wat je de avond waard vond. We hebben € 10 p.p. nodig om kostendekkend te zijn. (Graag contant betalen).

Meer informatie en aanmelden
www.smc050.nl