SMC050 - A closer look at cryptocurrencies

SMC050 is een initiatief om professionals, bedrijven en experts op het gebied van social media, technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar te brengen. 

A closer look at cryptocurrencies

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Golem, Civic, Litecoin, Gulden en Dash. Zomaar een greep uit het brede landschap van cryptocurrencies en tokens. Cryptocurrencies zijn het afgelopen jaar in waarde geëxplodeerd en hebben heel veel nerds miljonair gemaakt.
 
En cryptocurrency startups halen tientallen miljoenen op met hun ICO’s (beursgang voor cryptocurrency) met de belofte om op Bitcoin of Ethereum gebaseerde “disruptive” toepassingen te maken. Sommige cryptocurrency startups hebben echt goede ideeën, maar anderen lijken frauduleus. De ICO’s worden namelijk (nog) niet gereguleerd door financiële overheden.

En we gaan het natuurlijk hebben over de in tweeën gesplitste Bitcoin. Wat te verwachten van Bitcoin Cash?

Hoe dan ook: Hoe ziet dit landschap eruit? Wat zijn dan die goede cryptocurrency ideeën? Wat is lucht en wat is relevant? Waar komt die waarde vandaan? Is dit een hype of niet? Hoe zit het met soft en hard forks? Waarom is dit belangrijk? We gaan het horen op 4 september!

Datum en tijd
Maandag 4 september, aanvang 19.45 uur

Entree
We werken met waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je zelf mag bepalen wat je de avond waard vond. We hebben € 10 p.p. nodig om kostendekkend te zijn. (Graag contant betalen).

Meer informatie en aanmelden
www.smc050.nl