Soof de Musical

Alle ingrediënten van de filmhit zitten in het recept voor Soof de Musical, die in het najaar van 2018 in première gaat. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.

De keuken van Soof staat midden op het podium, dus dichterbij haar leven kun je niet komen. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent, een baan én een gezin hebt (drie kinderen waarvan eentje in de puberteit (!) - en oh ja, ook nog een hond…). En druk. En niet perfect. Soof de Musical viert de herkenbare onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, het hele theater dus. Musical was nog nooit zo smakelijk!

Data en tijden
Woensdag 28 november, 20.00 uur
Donderdag 29 november, 20.00 uur
Vrijdag 30 november, 20.00 uur
Zaterdag 1 december, 15.00 en 20.00 uur
Zondag 2 december, 14.00 en 19.00 uur

Prijzen woensdag, donderdag, zaterdagmiddag, zondagavond      
VIP stoelen (op toneel): € 80,-
1e rang: € 58,-                
2e rang: € 45,-                 
3e rang: € 38,-                
4e rang: € 28,-            

Prijzen vrijdag, zaterdagavond, zondagmiddag
VIP stoelen (op toneel): € 88,-
Rang 1 € 61,-                
Rang 2 € 51,-                 
Rang 3 € 41,-                
Rang 4 € 31,- 
Prijzen inclusief garderobe, koffie en thee in de pauze, servicekosten.

 

VIP Tickets Soof de Musical – Dé kaart voor avontuurlijke theaterliefhebbers!
“Dichterbij Soof kun je niet komen”, en dat klopt: als VIP ben je letterlijk en figuurlijk onderdeel van de voorstelling, want je zit tijdens de voorstelling όp het toneel, middenin de vrolijke chaos. Het kan bijvoorbeeld zomaar zo zijn dat Soof aan je vraagt om even door de soep te roeren of een paar aardappels te schillen. Een heerlijk sfeertje dus in de KookSoof. Alsof deze unieke theaterervaring niet genoeg is, laat Soof je ook volop mee proeven van haar heerlijke kookkunsten: er worden maar liefst vijf heerlijke happen uitgeserveerd – en die zitten, met twee drankjes, bij de kaartprijs in! De VIP Tickets zijn beperkt beschikbaar, maar de ervaring is riant: topcast, origineel musicaltheater, sfeer en smaak gegarandeerd!

Hoe werkt het precies:
- Er zijn slechts 120 VIP Tickets beschikbaar per voorstelling. Deze kaarten zijn altijd ongeplaceerd. Je mag zelf een mooie plaats uitzoeken.
- Een VIP Ticket is inclusief vijf heerlijke happen, gelijk aan een kleine maaltijd. Het is daarom niet nodig om voorafgaand aan de voorstelling uitgebreid te tafelen.
- Aanvang: een half uur voor aanvang voorstelling ben je welkom op het toneel om een mooie plaats uit te zoeken. Een kwartier voor aanvang voorstelling wordt het eerste hapje geserveerd. Het is daarom belangrijk om op tijd te zijn.
- Natuurlijk zorgen we ook voor het natje bij het droogje: de kaartprijs is inclusief twee drankjes (geen sterke dranken). 
- De soort happen zijn heel toegankelijk. We serveren geen vis, wel vlees en vegetarisch in een combinatie van warm en koud.
- Het is om productionele redenen niet mogelijk om op dieetwensen in te gaan.
- Alle plaatsen hebben het beste zicht!