Sweeney Todd

De onterecht veroordeelde barbier Sweeney Todd (René van Kooten) is op zoek naar wraak. Hij gaat een lugubere samenwerking aan met zijn buurvrouw Mevrouw Lovett (Vera Mann), eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel. Zij bakt heerlijke pasteitjes van de klanten die hij vermoordt. Een superspannend en smakelijk grappige voorstelling.

‘Sweeney Todd’ werd bij het grote publiek bekend door de gelijknamige film met Johnny Depp. De musical is bekroond met maar liefst acht Tony Awards, inclusief die voor Beste Musical. De Nederlandse cast werd ook bekroond met prestigieuze Musical Awards: zowel Vera Mann als Marjolein Teepen mochten er eentje in ontvangst nemen. Daarnaast riepen de bezoekers van Musicalworld René van Kooten uit tot Beste Acteur en ‘Sweeney Todd’ tot Beste Kortlopende Productie.

‘Sweeney Todd’, inclusief twaalfkoppige topcast en live band, is een ware belevenis, nu ook te beleven in het mooie Noorden.

Cast: Topcast van twaalf acteurs aangevoerd door René van Kooten, Vera Mann en Marjolein Teepen. De cast wordt begeleid door een live band.

Recensies:
“Ongekend vlekkeloos optreden” - Volkskrant *****

“Spannend, smaakvol en overtuigend” - Trouw *****

“Kippenvel | Telegraaf ****


“Verrassende plotwendingen en spooky slot” - Parool ****

“Veruit de beste versie” - NRC ****

“Sondheim ontoegankelijk? Nee dus” - Dagblad van het Noorden ****


Datum
4 oktober 2017

Aanvang
20.00 uur

Entree
Rang 1 € 35,-
Rang 2 € 30,-
Inclusief pauzedrankje en garderobe, exclusief € 2,- servicekosten

 

Twitter