The Clash of the Cover Bands

In de finale van Regio Noord Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe) van de grootste bandcompetitie van de Benelux 'The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso' spelen acht bands om de titel 'Beste coverband van Noord Nederland'.
 

In deze finale spelen acht bands om de titel ‘Beste coverband van Noord Nederland’ gekozen door de vakjury en het publiek. De vakjury-winnaar en publiekswinnaar plaatsen zich direct voor de BENELUX Semi-Finals die zullen plaatsvinden in tot Poppodium omgebouwde Event Centre Culemborg. In de BENELUX Semi-Finals strijden alle regionale winnaars om een plaats in de BENELUX Grand Finale in dé poptempel van Nederland: PARADISO Amsterdam waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Met in de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en diverse optredens gaat het nu écht spannend worden.     

Naast de strijd om als band een plek in de BENELUX Semi-Finals te veroveren, gaat ook de strijd om de Individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2016. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens één van de Regio-Finales of BENELUX Semi-Finals maken, tot de BENELUX Grand Finale, deel uit van deze race. De Individuele Awards worden tijdens deze Grand Finale uitgereikt.

Iedereen die op 8 oktober aanwezig is, mag een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete band. Dus zorg dat jij er bij bent om te stemmen op jouw favoriet!

Het programma (in willekeurige volgorde):

- Alanis Morissette Tribute: Alanis Morissette tribute uit Heerenveen
- BeautyKees: Allround coverband uit Damwoude
- Blazuh!: Hardrock, Metal coverband uit Ureterp
- Hotstop: Allround coverband uit Wergea
- Level Up: Allround coverband uit Klazienaveen
- Local: Classic Rock coverband uit Beilen
- Sanne de Band: Rock, Pop coverband uit Hoogezand-Sappemeer
- The Band-its: Pop, Rock coverband uit Westerbork

Datum
Zaterdag 8 oktober

Aanvang
19.00 uur (zaal open 18.30 uur)

Entree
€12,50
Voorverkoop €10 ,-
Exclusief €2 ,- servicekosten

 

 

 

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?