Theatercollege Peter van Uhm

Peter van Uhm is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij wordt als voormalig commandant der Strijdkrachten wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten. Meer dan 1 miljoen mensen bekeken zijn TEdx optreden. Hij groeide op als bakkerszoon en heeft het gebracht tot generaal.

In dit theatercollege Levensles vertelt hij over de dingen in het leven die hem hebben gedreven en die ook nu in de samenleving zo broodnodig zijn. Waarden als respect, vertrouwen, elkaar proberen te begrijpen voordat je een mening vormt en je verantwoordelijkheid nemen.

Vanuit zijn kennis en ervaring inspireert hij jong en oud om zich af te vragen waar jij in het leven voor staat en wat jij in je leven wilt bereiken. Hij doorspekt zijn college met verhalen uit de praktijk van 40 jaar leiding geven onder soms moeilijke en risicovolle omstandigheden. Hierbij laat hij ook zien hoe hij met het verlies van zijn zoon Dennis is omgegaan. Uiteindelijk wordt u als het publiek een spiegel voorgehouden, maar mag u ook volop vragen aan hem stellen.

Vanuit zijn boek Ik koos het wapen zijn inmiddels meer dan 25.000 exemplaren verkocht. Na afloop van dit college vindt een Meet & Greet met Peter van Uhm plaats. Zijn boek is te koop en met plezier signeert hij deze boeken.

Datum
Woensdag 30 november

Aanvang
20.00 uur

Entree
€27,50
Studenten €22,50 (op vertoon van pas)
Exclusief €2 ,- servicekosten

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?