The War of the Worlds

Het is dit theaterseizoen 120 jaar geleden dat het boek The War of the Worlds werd geschreven. En precies 80 jaar geleden dat het legendarische hoorspel werd uitgezonden. Alsof dat nog niet genoeg te vieren is: 40 jaar geleden kwam het album “The War of the Worlds” uit. Geniet van een eigentijdse versie van deze sciencefiction rockmusical. Voor het eerst in een grote theaterversie te zien in Nederland. En in uw eigen MartiniPlaza!

U kijkt naar een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars. Deze wezens willen met hun driepotige machines de mensheid uitroeien. Een intergalactische oorlog, dus. Bert Heerink speelt journalist en neemt u mee langs verwoeste steden, vluchtende mensen, tevergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens. Het hoorspel zorgde destijds voor massa-hysterie in de Verenigde Staten. Niemand wist of het nou echt gebeurde of niet.

The Eve of the War, Forever Autumn en Brave New World zijn slechts enkele voorbeelden van hits die deze legendarische rockmusical heeft voortgebracht. Deze productie is Nederlands gesproken, maar met alle liedjes in origineel Engels. De ruim 150 geprojecteerde tekeningen vormen samen met spectaculaire special effects een indrukwekkend decor, waarbij u het gevoel krijgt midden in de gevechten te zitten.

Een 10 koppige live band met onder andere vier violisten maken van deze voorstelling een onvergetelijke avond uit.

Datum
17 november 2017

Aanvang
20.00 uur

Entree
€ 32,50
Exclusief € 2,- servicekosten

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?