Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Iedereen kent de bekende nummers als: 'Op een mooie Pinksterdag', 'Margootje, 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag' en 'Vluchten kan niet meer'.  En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. Schmidt schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten maar: wie was de vrouw achter de schrijfster?

Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller 'Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt'. Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op dit succesvolle boek. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Simone Kleinsma is met haar prachtige stem, gevoel voor humor en liefde voor de Nederlandse taal dé aangewezen actrice om de rol van Annie M.G. Schmidt te vertolken. Als Annie blikt ze samen met haar zoon Flip terug op haar leven vol hoogtepunten en dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

De regie is in handen van Paul Eenens (o.a. Ciske de Rat - de musical en Petticoat), het script is geschreven door Dick van den Heuvel (o.a. Ramses en Hair) en de arrangementen zijn gemaakt door Ad van Dijk (o.a. The Bodyguard en Sonneveld). Annejet van der Zijl verleent haar medewerking aan de totstandkoming van de musical gebaseerd op haar succesvolle boek.

Datum
1, 2 en 3 december 2017

Aanvang
1 december 20.00 uur
2 december 20.00 uur (restaurant vol)
3 december 14.30 uur

Entree
Rang 1 € 51,50
Rang 2 € 46,50
Rang 3 € 39,50
Inclusief pauzedrankje en garderobe, exclusief € 2,- servicekosten