Wiener Melange

Gaat u mee naar het bruisende Wenen? Ernst Daniël Smid presenteert met passie deze muzikale avond met het mooiste en beste uit de operette-hoofdstad.

De andere ingrediënten van deze smakelijke Wiener Melange zijn de solisten André Post, Karin Hersenberg en Hildur Hafstad, het 24-koppige  Wiener Strauss Ensemble onder leiding van Robert Jan Kramer en ballroomdansers die de avond compleet maken.

Gedurende deze bruisende avond komen er werken van onder anderen Jacques Offenbach, de familie Strauss, Franz Lehár, Robert Stolz en Emmerich Kälmänn voorbij.

De ballroomdansers dansen de avond aan elkaar met heerlijke walsen en polka’s.

Ernst Daniël wordt naast het Wiener Strauss Ensemble bijgestaan door een drietal zeer sterke Nederlandse solisten: tenor André Post, die reeds een mooie loopbaan in de opera en operetteland achter de rug heeft, sopraan Karin Hertsenberg (prijswinnares van Una Voce Particolare) en de IJslandse Hildur Hafstad (sleepte al diverse internationale prijzen in de wacht).

De jonge sopraan Lilian Farahani, een rijzende ster die o.a. bekend is geworden door haar optreden in het programma De Tiende van Tijl, verbond eerder haar naam aan Wiener Melange.

Zij kreeg echter kort geleden een prestigieuze hoofdrol aangeboden in Il Matrimonio Segreto van het gerenommeerde Franse l’Opéra National de Lorraine.

Producent Suzanne van Dommelen: “Lilian is een grote ster aan het worden en hoewel wij haar dolgraag in Wiener Melange hadden gehad, wilden wij Lilian deze prachtige kans op een grote internationale carrière niet ontnemen”.  In goed overleg hebben we besloten Lilian te vervangen.” Zowel Lilian Farahani als als DommelGraaf hopen in de toekomst de kans te krijgen alsnog samen te kunnen werken bij een andere productie.


Datum
Vrijdag 6 januari

Aanvang
20.00 uur

Entree
Rang 1 € 35,-
Rang 2 € 30,-
Inclusief garderobe en pauzedrankje, exclusief € 2,- servicekosten

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?