Wintercircus Hanson

Wat 38 jaar geleden begon als traditioneel theatercircus is onder leiding van Arlette Hanson uitgegroeid tot een origineel en eigentijds circustheater. Dat was vorig jaar mooi te zien in 'Sterke Staaltjes!' en wordt nu voortgezet in 'Koud Kunstje!

Met frisse jongleurs, ijskoude durfals aan de trapeze, coole acrobaten, lieve dieren en spetterende live muziek. De 20 topartiesten en 6 muzikanten laten uw wangen gloeien en ogen tintelen bij dit ontzettend leuke en verrassende circusspektakel voor de hele familie. Waarin alle acts een ijskoud, maar vooral hartverwarmend en komisch verhaal vertellen.

Slechtzienden en blinden
Het wintercircus is ook toegankelijk voor slechtzienden en blinden. Bij komt het Zien! heeft de voorstelling Koud Kunstje! aanpassingen zodat slechtzienden en blinden alles kunnen 'zien'. Twee enthousiaste verslaggevers zorgen voor live audioscriptie via draadloze koptelefoons. Daarnaast is er vooraf een voelplein met o.a. maquettes en een 'meet & feel' met de artiesten. Het voelplein opent 45 minuten voor de voorstelling en geleide honden zijn welkom. Deze kaarten zijn in het bestelproces te vinden onder de prijssoort 'koptelefoon' en 'koptelefoon kind'. De koptelefoons zijn op de dag van de voorstelling in de foyer te verkrijgen.

Datum
Zondag 18 december

Aanvang
15.00 uur

Entree
€20 ,-
Kinderen t/m 12 jaar €18 ,-
Inclusief garderobe, exclusief €2 ,- servicekosten

Wanneer wilt u heen?

Wanneer wilt u heen?