Wintercircus Arlette Hanson

Adembenemende acrobatiek, razendsnelle jongleurs, live muziek en heel veel humor zijn de ingrediënten. Geen losstaande acts, maar een aaneenschakeling van fenomenaal ensemblewerk. Dit is verrassend eigentijds circus met internationale topartiesten.

De vrolijke en kleurrijke voorstelling wordt wel gezien als het Nederlandse antwoord op Cirque du Soleil en Cirque Eloize. Een aanrader voor iedereen: oud, jong en iedereen daar tussenin, want het is echt gewoon heel leuk! Wintercircus Arlette Hanson is al 39 jaar het grootste rondreizende theatercircus in Nederland en ontving in die tijd al 1,1 miljoen toeschouwers.

Circustheaterspektakel met live audiodescriptie voor slechtzienden en blinden
De voorstelling is ook toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Dankzij de introductie en live audiodescriptie kunt u alles volgen. Vooraf is er een voelplein waar u kennismaakt met het decor, de kostuums en de artiesten. Tijdens de show zorgen twee enthousiaste verslaggevers / blindentolken voor live audiodescriptie via draadloze koptelefoons. Het voelplein start 60 minuten voor de voorstelling en geleidehonden zijn uiteraard welkom.

Dit zeiden slechtzienden vorig jaar:
“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

Datum
24 december 2017

Aanvang
Voorstelling 15.00 uur
Circusles 13.30 uur

Entree
€ 20,-
Kinderen t/m 12 jaar € 18,-
Exclusief € 2,- servicekosten
Circusles € 5,-