Within Temptation European Tour 2018

Within Temptation gaat een grote Europese tour doen die de band naar 33 steden in 18 landen brengt, waaronder ons mooie MartiniPlaza!

De Europese tour zal onderdeel zijn van een in 2018 nieuw te verschijnen album en is de opvolger van het in 2014 verschenen album “Hydra”. In de afgelopen 20 jaar heeft de Nederlandse symphonische rockband meer dan 250 miljoen Youtube-views, 200 miljoen streams en 3,5 miljoen albums en DVDs verkocht in meer dan 60 landen. 

De tournee komt na een lange tijd van stilte. Daarover zegt leadzangeres Sharon den Adel: “Na de laatste tour ging ik door een moeilijke periode. Ik realiseerde me dat ik tijd voor mijn familie en mezelf nodig had. Daar bovenop kwamen ook tegenslagen in persoonlijke sfeer, waardoor ik mezelf ging afvragen; wil ik dit leven met de band nog wel. Alles was teveel. Maar door het werken aan mijn solo-project “My Indigo” (waarvan vorige week de eerste single verscheen, red.) kreeg ik ook de inspiratie terug om songs te schrijven voor een nieuw Within Temptation-album.”

Wij zijn ontzettend benieuwd naar dit ongetwijfeld prachtige werk en zijn dan ook erg trots dat wij de band in het Noorden mogen ontvangen. 

Let op: uitsluitend vrije zit en sta plekken!

Datum en aanvang
Zondag 25 november 2018, 20.00 uur

klik

Twitter