Wonen&Co de beurs

Wonen&Co vormt MartiniPlaza op donderdag 16 tot en met zondag 19 maart om tot een tijdelijk paleis met ballen. Wonen&Co de beurs komt met het kortste thema in de rijke historie van de woonbeurs, namelijk Lef. In de Dikke van Dale omschreven als ‘moed’ en ‘durf’. Eén van de makkelijkste woorden uit één van Neerlands dikste boeken, maar misschien wel de moeilijkste qua uitvoering. Lef is voor iedereen anders. Bij telefoonangst juist wel die hoorn oppakken, bij hoogtevrees toch die parachute op je rug knopen en alles wat ertussen zit. Wonen&Co zoekt het dichter bij huis. Beter gezegd: in huis.

Trend
Of je nu een trendvolger bent of niet, ongemerkt bepalen woontrends wat we wel en niet mooi vinden. Onder de noemer ‘Trend’ staan de twee grote woonexpo’s van Wonen&Co de beurs dit jaar in het teken van warme kleuren, een beetje urban gypsy en boho chic, natuurlijke materialen (als kurk) en groen. Groen is booming!

Aardappelstad en Delftblauwe huisjes
De beursvloer van MartiniPlaza staat voor puur woongeluk, waardoor de bezoeker uiteindelijk thuis eigenzinnig haar eigen pad durft te kiezen. Bezoek de tiny houses in Aardappelstad, laat je Oud Hollands inspireren in de Delftsblauwe huisjes, ontvang gratis advies op het Adviesplein en wees voor even de Toiletpolitie. Vergeet vooral niet Jam Jam te bezoeken, het proeflokaal van Wonen&Co waar de liefde van de bezoeker door de maag gaat.

Openingstijden 
Donderdag 16 & vrijdag 17 maart: 13.00 - 22.00 uur
Zaterdag 18 & zondag 19 maart: 10.00 - 18.00 uur


Wonen&Co de beurs 2017
Entree: € 11,50 pp (tot 12 jaar gratis)

www.wonenenco.nl