YBA Groningen

The largest startup competition in the Netherlands.

De startups op dit podium veroveren razendsnel de wereld met hun grenzeloze groeiambitie en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. In rap tempo brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt, kunnen bestaande businessmodellen zonder pardon bij het grofvuil, of anders worden ze wel weggeblazen door deze nieuwe generatie startup entrepreneurs.

25 miljoen euro peuterden de 12 YBA halve finalisten samen los bij investeerders. Ontdek 6 van deze goudgerande startups tijdens de 'YBA Groningen' op 27 maart. Hier passeert de crème de la crème van de Nederlandse startupscene de revue.

Tijdens de YBA Groningen heeft elke halve finalisten slechts 60 seconden de tijd om iedereen te overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neemt de jury onder leiding van Top Dutch campagneleider Gerard de Boer de regie voor acht minuten over. Slechts twee startups keren huiswaarts met een YBA finale-ticket op zak. Deze geeft toegang om voor 800+ bezoekers te pitchen voor 15.000 euro en de titel: ‘Beste Jonge Onderneming van Nederland’.

Datum en programma
Dinsdag 27 maart 2018

19:00 uur Inloop
19:30 uur Kick-off programma door presentator Jan Versteegh
21:00 uur Start netwerken
21:30 uur Bekendmaking eerste twee finalisten door gedeputeerde Patrick Brouns

Tickets en aanmelden
Het bezoeken van de YBA is gratis. U kunt zich nu aanmelden via: http://www.youngbusinessaward.com/evenementen/halve-finale-young-business-award-groningen-dinsdag-27-maart/