You're the Top

You're the Top is helaas niet meer te zien in MartiniPlaza. Wel is de voorstelling op woensdag 2 mei te zien in ATLAS Theater in Emmen. Kijk hier voor meer informatie en tickets. 
De mensen die al kaarten bij ons hadden gekocht voor You're the Top hebben bericht ontvangen met meer informatie.

‘You´re the Top’ schetst een wervelend beeld van het levensverhaal en de muziek van Cole Porter. Een verhaal over succes dat geen remedie blijkt tegen eenzaamheid en een bijzonder dubbelleven met Paul Groot als Cole Porter.

Porter schreef liedjes als ‘I’ve Got You Under My Skin’, ‘Night And Day’, ‘Ev’ry Time We Say Goodbye’ en de musicals ‘Anything Goes’, ‘High Society’ en ‘Kiss Me, Kate’. Deze hitmusical vertelt over zijn laatste levensfase waarin er elk weekend gasten komen. Maar vanavond is alles anders: vanavond zijn er geen gasten.

In 1995/1996 trok You’re the Top volle zalen, kreeg juichende kritieken, won de Edison en had een nominatie voor de Louis d’Or. De voorstelling is wegens succes twee keer in reprise gegaan, met als afsluiting een week in Koninklijk Theater Carré. En nu staat de show met een mooie cast in ons theater! Geniet van onder andere Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning als Linda Porter, Marcel Jonker als Monty Woolley en het steengoede live orkest.

Recensies:

  • NRC**** - Paul Groot excelleert als Cole Porter; You’re the Top is een bekoorlijk vlechtwerk van comedy, drama en songs.
  • AD**** - “You’re the Top is een uiterst intieme musical die in zang, dans en spel tot het eind boeit”.
  • “een geolied dans- en zangensemble en een live orkest dat de swing van Porter met liefde en vakmanschap verklankt”; Paul Groot vertolkt een Porter van vlees en bloed”.
  • Theaterparadijs **** -  Paul Groot is onnavolgbaar; Hij kruipt onder je huid als een charmante Porter”, “Smoothy, Sexy & Sassy omschrijft het hele ensemble”
  • Theaters in Nederland *****

Datum en aanvang
Zondag 22 april 2018, 20.00 uur

Entree
Rang 1 € 37,-
Rang 2 € 32,-
Inclusief pauzedrankje & garderobe, exclusief €2,- servicekosten

Twitter