'Alles voor de Views' naar Groningen

donderdag 2 maart 2017

Tijdens de herfstvakantie tourt de show langs 15 grote theaters in NederlandEind vorig jaar stond Rutger voor het eerst op de planken, met twee uitverkochte shows in de Jaarbeurs in Utrecht.

Theatertour voor YouTuber RutgerVink

Amsterdam – 2 maart, Rutger Vink, bekend van zijn YouTube-kanaal FURTJUH gaat komend seizoen het land door met zijn theatershow Furtjuh Live: Alles voor de Views.

Rutger Vink (Furtjuh):
Dit is een droom die uitkomt en extra bijzonder omdat we zo verspreid door het land gaan. Het wordt een furbuleuze show! De wereld van Furtjuh kom tot leven in deze spannende furmilievoorstelling. Vol met de leukste liedjes, zoals Fursday en Furtalen, sketches als 20FurKitchen en grappige challenges, speciale gasten en nog veel meer.

Nachtmerrie
In Furtjuh Live: Alles voor de views wordt Rutgers nachtmerrie realiteit: zijn account wordt verwijderd. Samen met zijn YouTube-vrienden Richard, Denise en Thomas doet Rutger alles voor de views om zijn succes weer terug te vinden. Furtjuh Live is herkenbaar voor de trouwste Furtjuh-kijkers en voor iedereen een uniek kijkje in de wereld van YouTube.

Rutger Vink (Furtjuh)
Met ruim 400.000 abonees is Rutger Vink één van de populairste Nederlandse YouTubers. Ook presenteert hij Nick in Trouble op Nickelodeon.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de link naar de trailer