Harlem Globetrotters naar Groningen

woensdag 29 oktober 2014

De Harlem Globetrotters komen volgend jaar terug naar Nederland. Op 16 april 2015 treden ze aan in MartiniPlaza en een dag later, op 17 april, zijn ze in het Topsportcentrum Almere te bewonderen. De ‘Globetrotters’ nemen het op tegen de Washington Generals en brengen familie-entertainment van het hoogste niveau.

Een vermakelijke basketbalshow voor het hele gezin

Harlem Globetrotters is een ‘instituut’ in de wereld van de basketbalsport geworden. Door het grote gemak waarmee ze de basketbal hanteren krijgen de atleten het publiek steevast aan hun voeten. Al sinds de oprichting in 1926 spreekt de unieke performance van Amerika’s bekendste basketbalteam, dat sindsdien grote basketbalsterren mocht verwelkomen, overal ter wereld tot ieders verbeelding.

De “Washington Generals’ Revenge World Tour”, een verwijzing naar het team tegen wie de Harlem Globetrotters ten strijde zullen trekken, biedt entertainment van het hoogste niveau; een combinatie van de technische basketbalsport met ongekende showelementen, waarmee de Harlem Globetrotters jong en oud keer op keer weten te boeien. Zelfs de toeschouwers maken deel uit van het spektakel.
Kaartverkoop

De kaartverkoop start vrijdag 31 oktober om 10.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 25,- p.p. exclusief servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, 0900 – 300 12 50 (€ 0,60 p/m).
Het aanvangstijdstip van de basketbalshow in Martiniplaza Groningen is 19.30 uur.
De show in het Topsportcentrum Almere begint om 20.00 uur. De deuren zijn een uur voor aanvang geopend.