Praktische informatie concerten Marco Borsato

dinsdag 3 april 2018

Bezoekt u op 6, 7 of 9 april het concert van Marco Borsato? In dit bericht informeren wij u graag over een aantal praktische zaken.

Parkeren
Bij aankomst verwijzen borden en onze parkeerwachten u naar de beschikbare terreinen rondom MartiniPlaza. Op de omliggende parkeerterreinen kunt u direct afrekenen (contant of met pin).
Parkeert u op het parkeerdek of in de garage tegenover de hoofdentree van MartiniPlaza, dan kunt u na afloop van het concert betalen aan de automaten in de hoofdentree en op het parkeerdek.

N.B. om de doorstroming te bevorderen verzoeken we u vriendelijk te parkeren op het terrein dat u wordt aangewezen door de verkeersregelaars en de borden.

Restaurant
Maak van uw theaterbezoek een complete avond uit met een heerlijk diner, voorafgaand aan de voorstelling. Vanaf 17 uur is ons restaurant 'Inspirations' geopend en kunt u genieten van een uitgebreid Italiaans dinerbuffet. Vanzelfsprekend houden wij de tijd voor u in de gaten, zodat u op tijd bij het concert aanwezig bent.

Klik hier voor de invulling van het buffet en het reserveren van een tafel.

Foodtrucks
In de foyer van de concertzaal zijn diverse eettentjes. Hier kunt u voorafgaand en na afloop van het concert terecht voor onder meer een drankje, broodjes en snacks. Na afloop zorgt een DJ in deze ruimte voor een gezellige afterparty.

Bereikbaarheid
Op dit moment zijn er geen geplande wegwerkzaamheden die van toepassing zijn op de bereikbaarheid van MartiniPlaza. Wilt u de laatste stand dan verwijzen wij u door naar groningenbereikbaar.nl

Foyer open: 18.30 uur
Zaal open: 18.30 uur
Aanvang: 20.15 uur

Tassen zijn niet toegestaan