Simone Kleinsma ontvangt theaterbrochure

donderdag 19 mei 2016

Willem de Kok, directeur MartiniPlaza, overhandigde gisteravond een van de eerste exemplaren van de nieuwe seizoensbrochure aan Simone Kleinsma.

In het nieuwe theaterseizoen, waarin het theater 15 jaar bestaat, komt Simone Kleinsma met twee producties naar MartiniPlaza. In november met haar succesvolle voorstelling ‘Simone!’ en in februari is ze te zien in Musicals in Concert. Met deze productie prijkt ze op de cover van de gids.

15 jaar theater
In 2017 bestaat het theater van MartiniPlaza 15 jaar! In maart 2002 werd de openingshandeling verricht door de heer Joop van den Ende. Het komend seizoen vieren we het 3e lustrum op verschillende momenten met diverse festiviteiten.

Aanbod
Dit feestelijke theaterseizoen kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan voorstellingen. Van cabaret tot familievoorstellingen en van circus tot concerten. Nieuw dit seizoen zijn de theatercolleges. Voor iedereen die iets wil leren en een leuke avond wil hebben. Wim Anker komt vertellen over zijn rol en houding als strafpleiter, André Kuipers komt met een ruimtevaartcollege en Peter van Uhm brengt een heel persoonlijk verhaal
waarbij waarden als respect, vertrouwen en begrip centraal staan.

Highlights
Een heel bijzondere voorstelling is de Notenkraker on Ice, met een heuse ijsvloer op het toneel van de theaterzaal. Half januari staat de tweede editie van Sterren in MartiniPlaza op het programma, met wederom een schitterende line-up. Meerdere musicals komen naar Groningen; Hair, A Chorus Line, Jesus Christ Superstar, de Marathon en Ciske de Rat. Danny de Munk kruipt nog één keer in de huid van (de
oude) Ciske. Populaire artiesten als Edwin Evers, Hans Liberg, Jan Smit, Jandino en Tineke Schouten zijn ook komend seizoen weer van de partij.

 

foto: Bjorn Eerkes