Verkoop theaterkaarten in de lift

donderdag 25 september 2014

Vanaf de start van de voorverkoop op 1 mei jongstleden, zijn voor het nieuwe theaterseizoen in MartiniPlaza ruim 30% meer kaarten verkocht dan vorig jaar op hetzelfde moment voor het seizoen 2013-2014. Voor enkele voorstellingen is nu al geen kaart meer verkrijgbaar.
Landelijk herstelt het bezoek aan theaters, concertzalen en festivals sinds de terugloop in 2008 en het bezoek aan het theater van MartiniPlaza gaat in deze lijn mee.

Voorstellingen

In het seizoen 2014-2015 staan 66 titels geprogrammeerd, goed voor 108 voorstellingen. Vorig seizoen waren 10 extra titels gepland, maar 14 minder voorstellingen.
Het nieuwe theaterseizoen opent op feestelijke wijze met de voorstelling ‘Vijftig tinten, de parodie’, op dinsdag 7 oktober aanstaande. Deze theaterbewerking van de erotische bestseller werd de ‘must see’ van vorig seizoen en is daarom nu terug.
De hits van dit seizoen zijn de afscheidstournee van Acda & De Munnik, Hans Klok, K3, Dreamgirls, Najib Amhali, Herman van Veen, Nick en Simon en het theaterfenomeen War Horse. War Horse is slechts in 6 theaters in Nederland te zien, waaronder 27 keer in MartiniPlaza in januari 2015.