Willem de Kok interim-directeur MartiniPlaza

donderdag 9 oktober 2014

De gemeente Groningen heeft de heer W.J. de Kok (58 jaar) per 13 oktober a.s. benoemd tot interim-directeur van MartiniPlaza. Willem de Kok zal in ieder geval voor een periode van 1 jaar verbonden zijn aan MartiniPlaza.

De heer De Kok heeft de opdracht om van MartiniPlaza een efficiëntere en doelmatiger organisatie te maken. Hij zal daarvoor een middellange termijn visie uitwerken en het bijbehorende plan ten uitvoer brengen. Het doel is de bedrijfsvoering te optimaliseren, de organisatie resultaatgericht te laten opereren, bedrijfsresultaat te realiseren en een plan te ontwikkelen voor de herpositionering van MartiniPlaza.
Willem de Kok heeft ruime ervaring in management-functies in media, business-to-business- en business-to-consumer-bedrijven. De laatste jaren is hij werkzaam als interim manager. Hij is gespecialiseerd in strategie en beleid, waarbij exploitatievraagstukken een belangrijke rol spelen. De Kok is geen onbekende in Noord-Nederland. Hij heeft jaren als commercieel directeur gewerkt voor NDC en is betrokken bij grote noordelijke events.