Menukaart | Lente
maart/april/mei
Voorgerechten
- Gerookte rib-eye | Rib-eye / aardappelsalade / harissa mayonaise
- Salade Niçoise | Tonijn / ansjovis / haricot verts / aardappel / rode ui / olijf / gekookt ei / tomaat
- Quinoa salade (V) | Quinoa / gemarineerde wortel / mesclun sla / zonnebloempit / feta
Meer genieten? Bestel dan ons broodplankje met diverse dips.
Broodplankje | Broodplankje met o.a. roomboter / zeezout / smeersel
Hoofdgerechten
- Osso bucco | Kalfsschenkel/tomatensaus / tagliatelle / trostomaat
- Vis van de afslag | Wisselend visgerecht met bijpassend garnituur
- Caponata (V) | Aubergine / halloumi / olijf / tomaat / foccacia brood
Nagerechten
- Rababarber clafoutis | Aardbeien ijs / vanille saus
- Kokosparfait | Kokos / mango compote / rode peper / witte chocolade
- Créme brûlée | Rietsuiker / vanille / mint

