Menukaart | Lente

maart/april/mei
 

Voorgerechten

  • Gerookte rib-eye | Rib-eye / aardappelsalade / harissa mayonaise
  • Salade Niçoise | Tonijn / ansjovis / haricot verts / aardappel / rode ui / olijf / gekookt ei / tomaat 
  • Quinoa salade (V) | Quinoa / gemarineerde wortel / mesclun sla / zonnebloempit / feta

Meer genieten? Bestel dan ons broodplankje met diverse dips. 
Broodplankje | Broodplankje met o.a. roomboter / zeezout / smeersel
 

Hoofdgerechten

  • Osso bucco | Kalfsschenkel/tomatensaus / tagliatelle / trostomaat 
  • Vis van de afslag | Wisselend visgerecht met bijpassend garnituur 
  • Caponata (V) | Aubergine / halloumi / olijf / tomaat / foccacia brood
     

Nagerechten

  • Rababarber clafoutis | Aardbeien ijs / vanille saus 
  • Kokosparfait | Kokos / mango compote / rode peper / witte chocolade 
  • Créme brûlée | Rietsuiker / vanille / mint
Zomerkaart
10153
10153