Menukaart | Zomer

juni/juli/augustus
 

Voorgerechten

  • Vitello tonato | Kalfsvlees / tonijnmayonaise / kappertjes / rucola sla 
  • Makreel rilette | Makreel / venkel / sinaasappel / citrusvinaigrette 
  • Carpaccio biet (V) | Biet / geitenkaas / zonnebloempitjes / balsamico dressing

Meer genieten? Bestel dan ons broodplankje met diverse dips. 
Broodplankje | Broodplankje met o.a. roomboter / zeezout / smeersel
 

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade

  • Marokkaanse kipstoof | Kippendij / venkel / olijf / ras el hanout / couscous 
  • Vis van de afslag | Wisselend visgerecht met bijpassend garnituur 
  • Polenta (V) | Maismeel / ratatouille / tomatensaus / kaas kletskop
     

Nagerechten

  • Eton Mess | Aardbei/vanille ijs / meringues / mascarpone / vruchtencoulis 
  • Pana cotta | Pana cotta / lavendel / mandarijn / perzik sorbet 
  • Grootmoeders hangop | Yoghurt / rood fruit / yoghurtijs / chocola
     
Winterkaart
10153
10153