Menukaart | Zomer

juni/juli/augustus
 

Voorgerechten

  • Vitello tonnato | Kalfsvlees / tonijnmayonaise / kappertjes / rucola 
  • Makreelrilette | Makreel / venkel / sinaasappel / citrusvinaigrette 
  • Carpaccio biet (V) | Biet / geitenkaas / zonnebloempitjes / balsamico dressing

Meer genieten? Bestel dan ons broodplankje met diverse dips. 
Broodplankje | Broodplankje met o.a. roomboter / zeezout / smeersel
 

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade

  • Vis van de afslag | Wisselend visgerecht met bijpassend garnituur 
  • Marokkaanse kipstoof | Kippendij / venkel / olijf / ras el hanout / couscous
  • Polenta (V) | Maismeel / ratatouille / tomatensaus / kaaskletskop
     

Nagerechten

  • Eton Mess | Aardbei/vanille ijs / meringues / mascarpone / vruchtencoulis 
  • Panna cotta | Pana cotta / lavendel / mandarijn / perzik sorbet 
  • Grootmoeders hangop | Yoghurt / rood fruit / yoghurtijs / chocola

Een driegangenkeuzemenu* kost 32,50.
Per gang kies je één gerecht uit om zo je eigen driegangenmenu samen te stellen.
Heb je lichte trek? Bestel dan gerust alleen een hoofdgerecht* uit het keuzemenu voor 22,50.
Reserveren kan tijdens het bestellen van tickets of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur).
* Exclusief dranken