Menukaart | Zomer
juni/juli/augustus
Voorgerechten
- Vitello tonato | Kalfsvlees / tonijnmayonaise / kappertjes / rucola sla
- Makreel rilette | Makreel / venkel / sinaasappel / citrusvinaigrette
- Carpaccio biet (V) | Biet / geitenkaas / zonnebloempitjes / balsamico dressing
Meer genieten? Bestel dan ons broodplankje met diverse dips.
Broodplankje | Broodplankje met o.a. roomboter / zeezout / smeersel
Hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade
- Marokkaanse kipstoof | Kippendij / venkel / olijf / ras el hanout / couscous
- Vis van de afslag | Wisselend visgerecht met bijpassend garnituur
- Polenta (V) | Maismeel / ratatouille / tomatensaus / kaas kletskop
Nagerechten
- Eton Mess | Aardbei/vanille ijs / meringues / mascarpone / vruchtencoulis
- Pana cotta | Pana cotta / lavendel / mandarijn / perzik sorbet
- Grootmoeders hangop | Yoghurt / rood fruit / yoghurtijs / chocola

