Menukaart | Zomer
juni/juli/augustus
Voorgerechten
- Vitello tonnato | Kalfsvlees / tonijnmayonaise / kappertjes / rucola
- Makreelrilette | Makreel / venkel / sinaasappel / citrusvinaigrette
- Carpaccio biet (V) | Biet / geitenkaas / zonnebloempitjes / balsamico dressing
Meer genieten? Bestel dan ons broodplankje met diverse dips.
Broodplankje | Broodplankje met o.a. roomboter / zeezout / smeersel
Hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade
- Vis van de afslag | Wisselend visgerecht met bijpassend garnituur
- Marokkaanse kipstoof | Kippendij / venkel / olijf / ras el hanout / couscous
- Polenta (V) | Maismeel / ratatouille / tomatensaus / kaaskletskop
Nagerechten
- Eton Mess | Aardbei/vanille ijs / meringues / mascarpone / vruchtencoulis
- Panna cotta | Pana cotta / lavendel / mandarijn / perzik sorbet
- Grootmoeders hangop | Yoghurt / rood fruit / yoghurtijs / chocola
Een driegangenkeuzemenu* kost 32,50.
Per gang kies je één gerecht uit om zo je eigen driegangenmenu samen te stellen.
Heb je lichte trek? Bestel dan gerust alleen een hoofdgerecht* uit het keuzemenu voor 22,50.
Reserveren kan tijdens het bestellen van tickets of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur).
* Exclusief dranken