Team MartiniPlaza

Willem de Kok (directeur)
050 5222 720
willem.dekok@martiniplaza.nl

 "Naast een geslaagd evenement word ik blij van het geroezemoes van grote aantallen bezoekers. Op mijn werk loop  ik graag rond om mensen te ontmoeten en te genieten van alle producties. Thuis ga ik het liefst op stap met het  gezin, paardrijden en muziek luisteren. Bij collega’s sta ik bekend om... te veel plannen om in 1 maand uit te voeren..."


Mario Oomkens (senior accountmanager)
050 5222 622
mario.oomkens@martiniplaza.nl

"Naast een geslaagd evenement word ik blij van sport, muziek en frisse lucht. Op mijn werk plan ik het liefste zoveel mogelijk succesvolle events, thuis ga ik het liefste hardlopen, mountainbiken en klussen. Bij collega’s sta ik bekend om mijn jaaaaaarenlange ervaring."


Linda Geensen (accountmanager)
050 5222 623
linda.geensen@martiniplaza.nl

"Naast een geslaagd evenement word ik blij van gezelligheid, geld uitgeven, reizen, sport, concerten, festivals, shoppen en terrasjes. Op mijn werk zorg ik er het liefste voor dat er veel leuke, succesvolle evenementen in MartiniPlaza plaatsvinden en dat de bezoekers tevreden naar huis gaan. Thuis ben ik het liefste aan het sporten en leuke dingen aan het doen met vrienden Bij collega’s sta ik bekend om mijn kordate enthousiasme en als degene die altijd de eerste mail stuurt over de 4Mijl."


Martin Hoek (accountmanager)
050 5222 624
martin.hoek@martiniplaza.nl

"Naast een geslaagd evenement word ik blij van vrolijke en creatieve mensen en van tevreden gasten. Op mijn werk ben ik het liefste betrokken bij de brainstorm tijdens verkoopgesprekken. We denken graag mee. Thuis hou ik van het goede leven, van lekker (hard)lopen met m’n honden, geniet ik graag van een goed glas wijn en vind ik het leuk om te koken en nieuwe gerechten uit te proberen. Op z’n tijd even niet zelf koken en heerlijk uit eten gaan mag hier natuurlijk niet ontbreken. Bij collega’s sta ik bekend om mijn open karakter en mijn collegialiteit."


Marieke Woldhuis (accountmanager)
050 5222 625
marieke.woldhuis@martiniplaza.nl

"Naast een geslaagd evenement word ik blij van lekker eten en mooie reizen maken. Op mijn werk werk ik het liefste plannen uit waar onze klanten blij van worden zodat ze met een glimlach het pand verlaten. Thuis geniet ik het liefste van mijn hobby’s, zoals wandelen met mijn hond en lekker paardrijden. Bij collega’s sta ik bekend om mijn grote netwerk en de nieuwe collega die ook nog eens van voetbal houdt."


Bert Janssen (accountmanager)
050 5222 627
bert.janssen@martiniplaza.nl

"Naast een geslaagd evenement word ik blij van vrolijke en gedreven mensen. Op mijn werk voer ik het liefste verkoopgesprekken en los ik operationele vraagstukken op, thuis ga ik het liefste hardlopen en doe ik leuke dingen met mijn twee kinderen. Bij collega’s sta ik bekend om mijn enthousiasme en creativiteit!"


Daphne Bezema (accountmanager)
050 5222 625
daphne.bezema@martiniplaza.nl