CONGRESSES

Vergaderen of een congres organiseren bij MartiniPlaza? Wij verzorgen wij de ruimtes, technische en organisatorische ondersteuning en aanvullende voorzieningen, zoals een lunch en versnaperingen. Zodat u zich moeiteloos bezig kunt houden met de inhoud van uw vergadering of congres. Daar draait het immers om.


Vergaderen in stijl

Vergaderen bij MartiniPlaza kan in dertien verschillende vergaderruimtes. Het is daarbij mogelijk om de vergaderzalen onderling aan elkaar te verbinden en vanuit die ruimte toegang te bieden naar de plenaire zalen. Op deze manier zijn de vergaderzalen geschikt voor iedere vorm van vergaderen.

 • 2 tot 2.000 personen
 • ook geschikt voor bijeenkomsten die deels plenair en deels in groepen plaatsvinden
 • gebruik van flatscreen beeldscherm
 • gebruik van beamer
 • gebruik van draadloze wifi-verbinding
 • uitbreiding naar wens

Eind 2014 zijn de zalen compleet gerenoveerd en voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten en een frisse, toegankelijke uitstraling.

Bekijk hier de capaciteit van onze congres- en vergaderzalen >>

Direct contact?
 • Laat een terugbelverzoek achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 • op dit nummer wordt u zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze zakelijke medewerkers

Congres in Groningen

Voor congressen hebben wij vier plenaire congreszalen beschikbaar. Zalen die erop zijn ingericht om bezoekers en aanwezigen een dag of meerdere dagen comfortabel te houden. Aangename stoelen, uitstekende akoestiek en veel ruimte voor parallelbijeenkomsten en exposities in de naastgelegen zalen. Combineer dat met de stijlvolle foyers voor ontvangst, pauze en een borrel na afloop en u bent gegarandeerd van een passende setting voor uw congres.


 • 100 tot 3.000+ personen
 • 4 plenaire zalen
 • inclusief technische ondersteuning
 • stijlvolle foyers
 • ruimte voor parallelsessies en exposities in aparte zalen
 • uitbreiding naar wens

 


Van het Erkend Congresbedrijf ontvingen wij het predikaat 4-hamer locatie. Daarmee staan we garant voor optimale kwaliteit.Advies & begeleiding

Het is ons vak om ervoor te zorgen dat u nergens meer aan hoeft te denken. In overleg bekijken wat u nodig hebt en hoe wij dat kunnen bieden. Er wordt een vaste contactpersoon aangesteld die u tot in detail laat weten wat u van ons kunt verwachten en die u altijd aan kunt schieten.


Eigen horeca

Liefde gaat door de maag. Succes ook, vinden wij. De culinaire verzorging bepaalt dan ook voor een belangrijk deel het succes van uw evenement. Wij zorgen ervoor dat het u en uw bezoekers aan niets ontbreekt. Uiteraard passen wij de invulling aan uw wensen en het thema van de bijeenkomst aan. Onze chef-kok verzekert u van hoogwaardige culinaire kwaliteit en bediening op maat.

Bij uw vergadering of congres bieden wij de complete culinaire verzorging voor de hele dag tegen een all-in prijs.

Bereikbaarheid & overnachting

Dankzij onze ligging aan de Ringweg van Groningen, vlakbij de A7, kunnen bezoekers van heinde en verre ons gemakkelijk bereiken. Ook het openbaar vervoer biedt voldoende opties om de aankomst aangenaam te maken. Tegenover en naast ons pand zijn ruim 1.500 parkeerplaatsen beschikbaar.

Voor meerdaagse bijeenkomsten hebben wij prettige samenwerkingen met diverse hotel in de omgeving van MartiniPlaza waar u uw bezoekers kunt laten overnachten.


Pendelbussen

Bent u van plan een meerdaagse bijeenkomst te organiseren? Dan zit u goed in Groningen. Het Groninger Congres Bureau (GCB) heeft een concrete afspraak gemaakt over gratis pendelbusdiensten bij congressen die meerdere dagen duren. Het free transportation principe.