Referenties

"Ik weet zeker dat er nog lang over nagepraat zal worden"

- Ben de Haan, staff executive, E.A. Broekema BV

Bedrijfsfeest 50-jarig jubileum (2015)

Namens directie, alle medewerkers en de jubileumcommissie van EA Broekema B.V. wil ik de MartiniPlaza bedanken voor de perfecte avond die we afgelopen zaterdag 19 september hebben  mogen beleven bij het vieren van ons 50-jarig bestaan. Eva, Erik-Jan, Wybe, de koks, en natuurlijk de bediening: ontzettend bedankt voor de geslaagde avond. Vooraf hadden we er alleen maar van kunnen dromen dat het zo’n mooi feest zou worden, en ik weet zeker dat er nog lang over nagepraat zal worden. De voorbereiding, de locatie, het eten, en de gastvrijheid, alles klopte. Dank daarvoor.

www.broekema.nl




"De medewerkers van Martiniplaza voeren je mee in een andere wereld en schrijven het Gastheerschap met een hoofdletter."

- Harry Gubbels, consulent, Wenckebach Instituut, UMCG

International Congress of Behavioral Medicine (2014)

‘Martiniplaza hebben wij ervaren als een uitstekende locatie voor het organiseren van een congres. De zaalruimten en de foyers zijn uitermate geschikt voor het houden van de (parallel)sessies, de pauzemomenten en het etaleren van posters. Er zijn veel plekken om je even terug te trekken als deelnemer (met her en der verspreide zitjes) en al gauw waan je je in een andere wereld. Dit wordt mede verwezenlijkt door de intieme (theater)sfeer, de voortreffelijke organisatie en begeleiding. Niet te vergeten de uitstekende verzorging van eten en drinken. De ambiance werkt derhalve stimulerend en nodigt uit tot interactie. De medewerkers van Martiniplaza voeren je mee in die wereld en schrijven het Gastheerschap met een hoofdletter.’

www.umcg.nl




‘Martiniplaza is flexibel, denkt met ons mee en zorgt dat alles perfect geregeld is.’

- Lex Kloosterman, Manager communicatie & PR VNO-NCW

Ondernemersgala & Prinsjesdagdiner (2014)

Als VNO-NCW Noord en MKB Noord komen we om diverse redenen graag op bezoek bij onze overburen. In de eerste plaats is het huis groot genoeg om al onze vrienden uit te nodigen, of het nu ons jaarlijkse Ondernemersgala (1.000 man), het Prinsjesdagdiner (300 man) of een andere ledenbijeenkomst betreft. Zowel de theaterzaal als de Springerzaal bieden qua stijl, opstelling en techniek alle faciliteiten die we nodig hebben. Ook zaken als de ontvangst en de catering zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Martiniplaza is flexibel, denkt met ons mee en zorgt dat alles perfect geregeld is. Kortom; de ideale overburen!
www.vno-ncw.nl




"It was very hard to say good-bye after the conference. Not only were they personable but they were outstanding in their meeting planning skills and their ability to work with our unique group of scientists."

- Katharine K. Cline, Conference Manager

MicroTAS Conference (2010)

It is without a doubt that the success of our conference was due to you and the staff at the Martiniplaza. The day-to-day unique issues that occurred during this conference were many and their staff was ever willing and able to handle each and every one as they occurred. The hardwork and endless hours that Mario and his staff put into our conference was truly amazing. Yours and his resources, knowledge of meeting planning combined with bopth your understanding of the hospitality industry made Groningen a perfect marriage with this conference. It felt to me that everyone we encountered in Groningen whether by phone, e-mail or in-person cared about this conference and it's success.




"De zalen van Martiniplaza hebben een sfeervolle, feestelijke en verrassende uitstraling"

- Hetty Casemier, communicatieadviseur Martini Ziekenhuis

Personeelsfeest voor 3000 personen (2009)

‘Wij hebben destijds voor Martiniplaza gekozen omdat het een mooie, grote locatie is. Ook is het voordeel dat het centraal gelegen is in Groningen en veel verschillende zalen heeft. De zalen van Martiniplaza hebben een sfeervolle, feestelijke en verrassende uitstraling. Daarnaast was de service van de medewerkers uitstekend. Ze waren erg meedenkend zodat de ideeën die wij hadden allemaal uitgevoerd konden worden.’
www.martiniziekenhuis.nl




"De ideeën die we hadden konden allemaal uitgevoerd worden en de samenwerking met de medewerkers van Martiniplaza was erg plezierig"

- Jolanda Hennink, Nederlands Oogheelkunde Gezelschap –  NOG

NOG Jaarvergadering (2010)

‘Wij zijn een soort van rondreizend circus en hadden al een paar keer in de Oosterpoort ons jaarcongres gehouden maar dat werd te klein voor de expositie. Martiniplaza was net verbouwd en bleek wel de faciliteiten te hebben (2 grote theaterzalen en grote expohal). De theaterzaal heeft een geweldige uitstraling en het voordeel van de subzalen is dat de ruimtes vlak bij elkaar liggen gescheiden door een gang. Ook de service van de medewerkers vonden we meer dan voortreffelijk. De ideeën die we hadden konden allemaal uitgevoerd worden en de samenwerking met de medewerkers was erg plezierig.'
www.oogheelkunde.org




"Martiniplaza heeft genoeg mogelijkheden voor het organiseren van een evenement, de locatie is groot genoeg en de organisatie is erg professioneel."

- Mariëtte Henkes, coördinator Evenementenorganisatie NHG

Nederlands Huisartsen Genootschap Congres (2009)

‘Wij hebben een jaarlijks congres en spreiden dat over Nederland uit. Een keer in de zoveel tijd komt Groningen in de aanmerking. Gezien de grootte van het congres is Martiniplaza het enige pand dat geschikt is voor ons congres in het Noorden. Het congres maakt gebruik van de theaterzaal en de subzalen van Martiniplaza. Martiniplaza heeft genoeg mogelijkheden voor het organiseren van een evenement, de locatie is groot genoeg en de organisatie is erg professioneel. Vooral de klantvriendelijkheid en de behulpzaamheid zijn prettig van Martiniplaza. Ook is het goed dat de parkeergelegenheid zich aan de overkant van het pand bevinden.’
nhg.artsennet.nl